Overflatetjenester AS ble startet etter initiativ fra daglig leder Ken Filling, som har mer enn 25 års erfaring med leveranse av overflatetjenester i Norge.

Selskapets forretningsidé er å dekke behovet for industriell overflatebehandling gjennom prosjekter ute hos kundene og tjenester utført i vårt eget stasjonæranlegg/verksted. Våre kunder er fra Prosessindustri, Olje & Gass, Mekanisk Industri, Vannkraft, Verftsindustri, Bygg- og anlegg og annen Infrastruktur. Overflatetjenester AS startet opp 1. august 2018, med Ken Filling som daglig leder og Morgan Hansen som prosjektleder og Frosio level III inspektør.

Vi er lokalisert med kontor og stasjonæranlegg i Larvik, adresse Gjærdal 7, hvor vi leverer våre tjenester i egen blåse- og malehall. Vi leverer prosjekter ute hos kunder med Norge og deler av Sverige som markedsområde.

Vårt mål er at kundene skal oppleve at våre leveranser er konkurransedyktige gjennom å oppfylle både tekniske og kommersielle kvalitetskrav med høyt HMS fokus. På denne måten skal vi være en foretrukken leverandør .